Skip to Content

OnderGrondseBovenTonen

De kortste dag ligt alweer een maand achter ons, de eerste glooi van het einde van de winter strijkt aan de horizon. Ontwaakt vanuit de winterslaap… 30 januari. Tijd voor het nieuwe jaar.

Voor de eerste OGBT editie van 2015 hebben we twee bijzondere gasten uitgenodigd om ons de nieuwste, diepste en beste techno platen te laten horen.

De eerste curator heet DOKA. Al tien jaar is hij bezig met techno, als promoter, DJ & producer. Zijn passie en toewijding dragen hem tot elke uithoek van dit land, steunend op ervaring en gewoon een hele verfijnde smaak. Op 1 januari staat hij op Awakenings, gewapend met releases op oa: ESD, Wolfskuil & FORMAT. On-point, energiek & upliftend.

De tweede gast is TRIPEO. In 2014 heeft deze man een monsterjaar gehad. Zijn producties, gereleased op zijn eigen Tripeo imprint, worden steevast gebruikt om dansvloeren over de gehele wereld in beweging te laten komen. Zijn album ‘Anipintiros’ krijgt in januari navolging, waar enkele werken worden geherinterpreteerd door oa: Blawan, Mike Parker, Exium en Ben Sims. Warm, oldskool & trippy.

De opening van de avond zal resident Qindek verzorgen. Niet live dit keer, maar zoals elk nieuw jaar begint met goede voornemens voor eenieder, heeft hij zich voorgenomen om deze avond in te leiden op een waardige manier. Meemaken is beleven.

We beginnen dit keer om 21:00 en gaan door tot 03:00 uur.

Datum: 30 januari 2015 - 31 januari 2015
Tijd: 21:00 - 03:00
Entree: 10 euro
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda