Skip to Content

Ongehoord

Binnen het spectrum van electronische muziek, zijn wij (OGBT) van mening dat er veel muzikanten en live acts Ongehoord bezig zijn. Het zij in hun nederige studio, of op het podium zelf. Het is aan ons om jullie te laten genieten van Ongehoorde acts, die op dit moment floreren en exeleren.

Op onze eerste editie hebben we Conforce x Versalife x Silent Harbour uitgenodigd. Geboren op Terschelling, en woont nu in Leeuwarden. Wellicht dat de ruimte die hij daar om zich heen heeft één van de redenen is van zijn waanzinnig vol en rijk geluid. Met aliassen als Versalife, Hexagon en Silent Harbour laat hij zijn veelzijdige kwaliteiten als muzikant en kunstenaar spreken. Conforce is gepromoveerd op het Amsterdamse Rush Hour, en heeft al twee volwaardige langspelers gereleased. De eerste op het engelse Meanwhile en draagt de naam ‘Machine Conspiracy’, de tweede, ‘Escapism’ op het Amsterdamse Delsin label. Het nieuwe album ‘Vantage Point’ is onderweg, en verschijnt binnenkort op het Rotterdamse Clone, en zal verschijnen onder zijn alias Versalife. Conforce laat zich niet tegenhouden door wie dan ook, en dat gaan we meemaken op 9 maart!

Jackson Digga zal de avond openen en ons vanaf het eerste moment mee gaan nemen in een reis door dub, chicago, detroit en jack. Een goed voorgerecht laat het hoofdgerecht alleen maar beter smaken. En als toetje krijgen we Qindek x Ronnie Baxter. Medeoprichters van OGBT, Technopartisanen van het eerste uur die doorgaan tot de laatste minuut.

Ongehoord wordt niet zomaar een feestje, het wordt een ervaring met de intentie een verrijking te zijn. Maar de muziek is niet het enige dat wij de bezoeker willen laten ervaren. Ook qua setting en decor wil OGBT naar een beleving waar muziek vollediger wordt ervaren. Techno is industrieel, rauw en floreert in het donkere, het minimale. De artiest staat niet boven het publiek, niet boven het moment, maar allen zijn wij onderdeel van één geheel.

De organisatie daagt je uit om zonder mobiele telefoon te komen. Durf jij die aan?

Datum: 9 maart 2013 - 10 maart 2013
Tijd: 22:00 - 03:00
Entree: 6 euro
Locatie: vmDAVO publieksruimte
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda