Skip to Content

Open Huis bij de tentoonstellingen GRID & AKI OUTside

Op zondag 1 november houden we van 13.00 tot 17.00 uur Open Huis. Je bent van harte welkom om dan de tentoonstelling GRIDS van Art van Triest en de tentoonstelling AKI OUTside te komen bezoeken. Art van Triest is aanwezig om zijn werk toe te lichten en er is gelegenheid om de kunstenaar vragen te stellen. Er wordt een filmregistratie getoond van de performance waarin de kunstenaar de grids blootstelt aan een val van grote hoogte. De grids maken onderdeel uit van zijn totaal-installatie in de grote zaal.

Het reserveren voor een bezoek aan het Kunstenlab is verplicht. Dit kan telefonisch: 0570 611848 of via de info@kunstenlab.nl. Vermeld in de mail naast de datum ook het tijdstip van je bezoek en met hoeveel personen je wilt komen. Reserveren kan ook direct aan de deur. Indien het binnen druk is verzoeken we je om buiten even te wachten of om op een later tijdstip terug te komen.

We vragen je vriendelijk om in het Kunstenlab een mondkapje te dragen. Mondkapjes zijn eventueel ook verkrijgbaar bij de receptie.

Datum: 1 november 2020
Tijd: 13:00 - 17:00
Entree: gratis!
Locatie: Kunstenlab
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda