Skip to Content

Open Workshop.EGD Moederdag editie

Op zoek naar wat creatiefs om samen te doen met je moeder op moederdag in Deventer? Kom gezellig samen met je moeder* een stencil art / graffiti schilderij maken tijdens de open workshop van Egbert.EGD. Deze speciale “moederdag editie” is voor “moeder+kind-duo’s” dus schrijf jezelf en -een moeder*- in, en verwen je deze met een gezellige en creatieve workshop!

*Alle moeders reken ik goed, je eigen moeder, schoonmoeder, verzorger, oma, oppasmoeder, de moeder van je kinderen, of iemand die als een moeder voel, je mag zelfs zonder je moeder komen en samen met je broer of zus iets voor je moeder maken.

Deze workshop voor “kinderen en moeders” bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. Jullie maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen jullie zelf samen 1 of 2 doeken beschilderen.
– Zie ook deze video’s.
– De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Kosten voor de workshop:
Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen + koffie, thee en wat lekkers:

€ 35,- per volwassene
€ 15,- per kind
+ Een doek 30 x 30 cm: € 5,- per stuk
óf samen 1 schildersdoek van ongeveer 60 x 80 cm: € 10,- per stuk

MOEDERDAG ACTIE: Kind onder de 16 jaar + moeder + 60 x 80 cm schilderdoek voor: € 55,-

(Je mag ook gewoon meedoen als je geen moederdag viert hoor, dit is een speciale actie)

Interesse in deze workshop “Moederdag Editie”? Neem zo snel mogelijk contact op om je in te schrijven via: Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 0624416387.

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. De tijden en de datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en meedoen!

Datum: 6 mei 2016
Deur open: 14:45 uur
Tijd: 15:00 - 17:00
Entree: zie beschrijving
Locatie: Egbert.EGD
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda