Skip to Content

OPEN Workshop.EGD Valentijnsdag

Wegens succes voorgaande jaren kan je ook dit jaar samen een stencil art / graffiti schilderij maken tijdens de Valentijns-workshop van Egbert.EGD in het Havenkwartier. Deze speciale “Lovers Editie” is alleen voor “lovers-duo’s” dus schrijf je met z’n 2 in, en verras je geliefde met deze gezellige en creatieve workshop!

Op zoek naar wat creatiefs om samen te doen met je lover op Valentijnsdag? Deze workshop voor volwassenen bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. Jullie maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen jullie zelf samen een of 2 doeken beschilderen.

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Kosten voor de workshop:
Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen op waterbasis + koffie, thee en wat lekkers: € 35,- per volwassene
+ Een tweeluik van 2 keer 30 x 30 cm: € 5,- per stuk
óf samen 1 schildersdoek van 60 x 80 cm: € 10,- per stuk

Totaal per duo voor de workshop: € 80,-
>>>>> maar nu met liefdeskorting voor € 75,-! <<<<<

Interesse in deze workshop “Lovers Editie”? Neem zo snel mogelijk contact op om je in te schrijven via: Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 0624416387

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. De tijden en de datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en meedoen!

Datum: 14 februari 2016
Deur open: 19:45 uur
Tijd: 20:00 - 22:00
Entree: 75 euro
Locatie: Egbert.EGD
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda