Skip to Content

Opening Het Fabriekje bij WILLIE

Het Fabriekje is aan het verhuizen! Op vrijdag 14 oktober zal het kleinste Fabriekje van Nederland zijn winkel openen bij WILLIE!

Behalve de producten van de webwinkel www.hetfabriekje.nl zullen er leuke andere spullen verkocht worden. De ideale plek voor cadeautjes en interieurproducten. Voornamelijk vintage of handgemaakt. Spullen waar je blij van wordt of geïnspireerd raakt zelf dingen te gaan maken. En waar je gezellig een praatje komt maken net als vroeger bij de kruidenier.

Voor de inspiratiebron van Het Fabriekje gaat de eigenaresse terug naar haar kindertijd en de vreugde die ze voelde wanneer ze voor een gulden snoep mocht kopen. Uiterst bewust koos ze zowel voor de aller-lekkerste snoepjes als de relatief goedkope soorten. Met verbazing kijkend naar de jongens die hun gulden in 1 klap op maakten aan een enkele Raider…

Nostalgie. Een actueel thema in de interieur- & designwereld. Naast duurzaamheid niet te vergeten. Logisch misschien, in een tijdperk van razendsnelle ontwikkelingen en een overdadig productaanbod. Het Fabriekje laat je oude tijden herbeleven en rekent af met onverschillige massaconsumptie. Je mag best wat geld spenderen, als je er maar blij van wordt!

Openingstijden:
Vrijdag 17:00 – 22:00
Zondag 15:00 – 20:00
En op afspraak of bij speciale gelegenheden

Datum: 14 oktober 2011
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda