Skip to Content

Pakjesboot 15

Vanaf maandag 19 november ligt Pakjesboot 15 weer in de Deventer haven (aan de Scheepvaartstraat). Tot en met 4 december spelen 15 Zwarte Pieten van het Deltion College Zwolle bijna 50 voorstellingen.

Het Theaterschip is ook dit jaar weer benaderd door de goede Sint om te dienen als Pakjesboot 15. De theaterzaal wordt weer gevuld met vele cadeautjes die verdeeld gaan worden over duizenden kinderen. Iedereen kan een kijkje komen nemen in het ruim van het schip.

Vorig jaar (en we vermoeden dat het dit jaar weer zo is) was het een rommel van jewelste! Alles kwijt, Pieten die het niet snappen, gekke zoekacties en rare sprongen… Hopelijk lukt het Hoofdpiet dit jaar om een rustige voorstelling van 40 minuten aan de kinderen te laten zien.
Maar of dat echt gaat lukken?

Het Theaterschip is in elk geval druk met de voorbereidingen, zodat de Pieten straks aan boord kunnen op een geverfd en opgeruimd schip. De kleedkamers zijn ingericht als Pakjeskamers 1 en 2 en er is een speciale sleutel gemaakt zodat alleen de Pieten de Pakjeskamers binnen kunnen.

Datum: 19 november 2012 - 5 december 2012
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: 3 euro
Locatie: Theaterschip

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda