Skip to Content

Peter Vink in Art-at-Endhouse

“Hoek Industrieweg – de Boerlaan” is de locatie én de titel van het werk van Peter Vink. Zijn werk gaat altijd uit van de locatie en zijn/haar omstandigheden. De locatie gelegen aan dit kruispunt in Deventer, aan de rand van het Havenkwartier is één van de drukke aanrij routes. Met name in de file naar huis, kan je niet om dit kunstwerk heen. Te zien tot 9 januari.

Art-at-endhouse had al een aantal werken van Peter Vink gezien en wilde graag een werk op locatie. In deze donkere dagen, komt dit werk goed tot z’n recht. Alsof er ‘terug geschenen’ wordt naar de automobilisten met haar/hun koplampen. Peter Vink timmert in z’n eentje aan de (A1) snelweg met werk in Amsterdam, Deventer en Enschede cultuurmijl “groene straal op N 52 13.247, E 6 53.738” te zien vanaf 21 december.

Art-at-endhouse sluit met dit werk een eerste periode af van het ten toon stellen van werken van kunstenaars uit Deventer en uit andere delen van het land. Er zijn veel reacties van buurtgenoten, kunstenaars uit het gebied, als ook nieuwsgierige voorbijgangers … met speciale dank aan Jacques en zijn hondje Tosca! Door de vele positieve reacties, van met name kunstenaars die zich uitgedaagd voelen een tentoonstelling te maken, wil initiatiefnemer Baufrau dit initiatief voortzetten in het nieuwe jaar.

Datum: 6 december 2010 - 9 januari 2011
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: Art-at-Endhouse
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda