Skip to Content

Pietenvoorstellingen in Pakhuis 11

Dit jaar wordt gebroken met een traditie.  Niet langer Pakjesboot 15 maar Pakhuis 11 zal namelijk dienst gaan doen als de uitvalsbasis van de Pieten nu de pakjesboot na 8 jaar trouwe dienst door Sinterklaas naar een andere wereldstad is gestuurd. Ook Pakhuis 11 is echter gevestigd in het Havenkwartier aan Scheepvaartstraat nummer 9. Vanaf 21 november zullen in 2 weken meer dan 22 voorstellingen gespeeld worden voor de jeugd van 4 tot 8 jaar. Veel kinderen in Deventer zullen de Pietenvoorstellingen vanuit school met hun klas bezoeken.

Tijdens de pietenvoorstelling maakt het publiek kennis met Sjors. Sjors is een beetje bang. Beetje bang voor het donker, beetje voor monsters onder zijn bed, beetje voor zijn tante met die grote pukkel maar Sjors is vooral bang dat hij niks krijgt van Sinterklaas. Als hij slaapt droomt hij over de Pieten. Maar die lijken wel heel erg echt als hij opeens midden in Pakhuis 11 beland. Is het wel een droom of is hij gewoon wakker en is het echt…

Voor wie niet met school naar de voorstelling gaat, is de voorstelling ook op woensdagmiddag 25 november te bezoeken. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten.

Datum: 25 november 2015
Tijd: 14:30 - 15:30
Entree: € 3,- (reserveer plaatsen)
Locatie: Theaterschip

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda