Skip to Content

PIT: Podium Improvisatie Theater

Op zondag 15 februari is er bij Dok H2o een Open podium voor iedereen die zin heeft om zijn of haar improvisatie skills te delen! Vanaf 19:30 zijn we op zoek naar mensen met PIT (Podium Improvisatie Theater), wil je hier aan meedoen? Ga dan naar de facebook pagina van PIT, of houdt de facebook pagina van DOK H2O in de gaten.

‘Improvisatietheater is elke vorm van theater waarbij de spelers het verhaal, de personages en de dialogen ter plaatse verzinnen. Er is dus geen script, en zijn geen decorstukken of kostuums en er is geen regisseur. Er zijn alleen spelers/acteurs en die hebben elkaar en hun games of spelvormen.’

Speel jij al lang bij een theatersportvereniging of juist sinds kort? Misschien heb je ooit gespeeld en begint het weer een beetje te kriebelen? Of volg je lessen improvisatie en zou je ze graag met publiek erbij willen spelen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wát er dan precies geïmproviseerd wordt en hoe dat werkt. Dan is deze avond heel geschikt om te komen!

Als je alleen wil komen kijken en genieten mag natuurlijk ook, want publiek is meer dan belangrijk! Onder begeleiding van een flitsende presentatrice en getalenteerde, creatieve pianist zal deze avond het podium open staan voor alle impro-spelers die zin hebben om op de planken te staan. Van kraakvers beginnend tot ervaren of doorgewinterd. Een kans om lekker te spelen met bekende en onbekende spelers. Niets is verplicht, alles mag!

Wil je voor de tijd nog even lekker je impro-zang skills opvijzelen? Meld je dan aan voor deze workshop.

En natuurlijk kun je voor de tijd een heerlijk hapje eten bij Dok H2o! Gezellig toch?! De heerlijke daghap maken we binnenkort bekend!
En parkeren kan gratis voor de deur! Wow!

Datum: 15 februari 2015
Tijd: 19:30
Entree: 3 euro
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda