Skip to Content

Pomrad + Wantigga + Figure Jam

Pomrad, één van de best bewaarde geheimen van België. Maar voor hoe lang nog? De wonky beats van deze Antwerpse ‘beat juggler’ zijn van internationaal niveau. Maar alleen hoogtechnologische beats volstaan vandaag de dag niet: Pomrad has the funk!

Die vette claps, die sexy vocoder, die geflipte synth-solo recht uit de campy eighties. Alsof Zapp en Van Halen met elkaar ‘sweet love’ bedrijven. Live is de man niet minder dan een revelatie (check zijn YouTube-filmpjes of kom gewoon kijken!) door als een funked out octopus zijn muzieklabo te bedienen. L.A. heeft Flying Lotus, Schotland heeft Rustie en Hudson Mohawke, België heeft Pomrad. En vanavond heeft Deventer ‘m ook even. Mis het niet!

We zijn heel blij dat Wantigga (o.a. FATA en Eredivisie) als übervette opwarmer voor Pomrad’s optreden twee uur lang de allerdikste beats uit zijn collectie voor ons komt klappen. En reken maar dat dat lekker is!

Voordat Pomrad en Wantigga WILLIE op z’n kop zetten, willen we ook jullie zelf de kans geven het een en ander ten gehore te brengen. Wij organiseren daarom (bij voldoende aanmeldingen) een Figure Jam. Figure is de nieuwe app (voor iPhone, iPod Touch en iPad) van Propellerhead, waarmee je relatief snel een dikke beat in elkaar klust. Wij zijn wel benieuwd naar de Figure virtuozen onder jullie! Wil je meedoen? Meld je dan van tevoren even aan via info@podiumwillie.org.

Datum: 15 juni 2012
Deur open: 17:00 uur
Tijd: 21:00
Entree: 5 euro
Locatie: WILLIE

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda