Skip to Content

Poolshoogte/Deventer Op Stelten in Havenkwartier

Poolshoogte is het makersfestival in het Havenkwartier van Deventer tijdens Deventer op Stelten. De editie van 2023 zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 juli.

Tijdens Poolshoogte presenteert het Theaterschip in samenwerking met Deventer op Stelten performances van jonge podiumkunstmakers. Het werk dat je kan verwachten is gericht op een jong publiek en is brutaal, rauw, soms experimenteel en maatschappelijk geëngageerd. Poolshoogte biedt zowel ruimte aan jonge professionals als aan jongeren die aan de vooravond staan van het kunstvakonderwijs. Poolshoogte presenteert voorstellingen/performances bestaande uit acrobatiek, theater, dans en muziektheater.

PUNT verzorgt in en rondom Het Theaterschip & PUNT deze dagen al het eten en drinken in een geweldige festival sfeer in het havenkwartier Deventer! Let op tijdens de opbouw en afbouw dagen van 5 tot 10 juli zullen Het Theaterschip en PUNT gewoon bereikbaar zijn, maar parkeren rondom Het Theaterschip en PUNT is niet mogelijk deze week. Maandag 10 januari is PUNT gesloten i.v.m. de grote schoonmaak.

Klik hier voor het gehele programma van Poolshoogte.
https://theaterschip.nl/poolshoogte-2023/

Datum: 7 juli 2023 - 9 juli 2023
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis
Locatie: Theaterschip
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda