Skip to Content

Poolshoogte

Op 12, 13 en 14 juli is het weer tijd voor Poolshoogte! Hét makersfestival in het Havenkwartier van Deventer tijdens Deventer Op Stelten.

Tijdens Poolshoogte presenteert het Theaterschip in samenwerking met Deventer Op Stelten unieke performances van jonge professionals en aanstormende podiumkunsttalenten. Het programma is een mix van muziektheater, dans, performance en circus. Als toeschouwer hoef je niet alleen te kijken, maar word je vaak ook uitgenodigd om actief deel te nemen aan voorstellingen.

Laat je verrassen door actueel en maatschappelijk geëngageerd werk van talentvolle jongeren, studenten van het kunstvakonderwijs, autodidacten en jonge podiumkunstprofessionals. Hun werk is muzikaal, soms experimenteel en vaak humoristisch. Het zijn ontmoetingen tussen stijlen en disciplines, tussen freerunners en dansers, tussen mimespelers en muzikanten.

Met meer dan 60 optredens van 13 verschillende voorstellingen is er genoeg te beleven in het Havenkwartier! Bekijk het volledige programma op www.theaterschip.nl/poolshoogte.

Datum: 12 juli 2024 - 14 juli 2024
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: Gratis (reserveer plaatsen)
Locatie: Theaterschip
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda