Skip to Content

Popronde Deventer – Vince Irie & The Offshore

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Dit jaar strijkt het festival neer in een recordaantal van 41 steden, waaronder Deventer. De Popronde is voor talentvolle opkomende Nederlandse bands en artiesten dé kans om intensieve speel- en tourervaring op te doen en een nieuw publiek te bereiken.

In de Deventer binnenstad spelen op zaterdag 26 september tientallen bands en acts op verschillende locaties, variërend van bruin café tot poppodium. VINCE IRIE & THE OFFSHORE speelt bij DOK H2O in het Havenkwartier.

Op z’n 15de gaat Vince na een aantal conflicten op school naar Nederland. Enkele jaren later is hij uitgegroeid tot een volwassen man met een muziekstudie achter de rug. Tijdens zijn studiejaren richt Vince de Reggae-Rock formatie ‘Offshore’ op waarmee hij enig succes kent binnen de Nederlandse festival-circuit. Ook op Aruba gooit de band hoge ogen. Vince Irie hoopt met zijn muziek het publiek en zijn fans naar hogere sferen te brengen. Liefde voor de mens en het milieu staan centraal in de muziek van Vince Irie. ~ One Love ~

Datum: 26 september 2015
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda