Skip to Content

Popronde Deventer x Fooddock

Op 9 november is het tijd voor Popronde Deventer! Ook bij Fooddock komen twee hele toffe artiesten spelen.

EVA VAN MANEN | 20:00 UUR
Eva is zangeres, songwriter en de producer van haar eigen muziek. Haar debuutalbum Politiek & Liefde staat vol gruizige drum samples en warme Rhodes. In haar prachtige Nederlandstalige popnummers met elektronische invloeden en een hiphoprandje zoekt Eva het raakvalk tussen politiek en liefde op.

Met haar achtergrond als componist in het theater (voor o.a. Spinvis en Huub van der Lubbe) wist ze hoe ze deze plaat wilde componeren en produceren. Als een lange autorit waarbij je mee gaat in haar gedachtes. Vanaf een eiland van synthesizers en electronica gaat Eva op zoek naar een nieuwe invulling van de wereld om ons heen. Politiek & Liefde gaat over vrouw zijn, over hoe je te verhouden tot de samenleving van nu, over zwijgen en trouw zijn.

De afgelopen jaren heeft Eva veel gereisd. Ze werkte in Caïro, speelde in verschillende clubs in New York City (USA) en op het Theatre is a MUST festival in Alexandrië (Egypte). Eva verzorgde voorprogramma’s van o.a. Jessie Ware, Lucky Fonz III en Aafke Romeijn. Dat ze een veelzijdige artiest is laat zij zien door dit najaar op tour te gaan met Popronde en aansluitend in het voorjaar van 2020 van start te gaan met haar eigen theatertour.

BERYL ANNE | 22:15 UUR
Beryl Anne uit Rotterdam maakt spannende melodische pop met een eigenaardig randje. Muziek waarop je kan dansen om te vergeten, naar wil luisteren om weg te dromen met teksten die je wakker schudden. Met haar grote liefde voor (electro) pop en de 80’s, opent Beryl Anne een nieuwe deur. Geïnspireerd door de 80’s en artiesten als Fleet Foxes, Mac Demarco en Lianne La Havas.

Beryl, het kristal wat bekend staat om haar vele kleuren is dan ook kenmerkend voor de veelzijdigheid en diepgang in haar muziek. Lagen van melodische synths, mystieke gitaren, sterke ritmes en de heldere meerstemmige zang; het maakt je nieuwsgierig naar hetgeen dat komen gaat.

Ze stond al op podia en toonaangevende festivals waaronder BIRD, Willem Twee, Simplon en speelde live bij 3FM. In maart 2019 is haar debuut EP ‘’Land of Mine’’ gereleased.

Datum: 9 november 2019
Deur open: 12:00 uur
Tijd: 20:00 - 22:30
Entree: gratis!
Locatie: De Zwarte Silo
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda