Skip to Content

Première Filters (14+)

Kom op zaterdag 23 maart naar de première van Filters (14+) in de Bibliotheek Deventer! Een theaterervaring van het Theaterschip die laat zien wat er gebeurt als je meningen met feiten verwart.

Wat is waar, en wat is gelogen? Hoe maak je onderscheid, in een wereld waarin leugens zich steeds meer vermengen met de realiteit? In een wereld waarin je niet meer weet wie of wat je moet geloven, en waarin ‘fake news!’-roepers zelf soms het hardst liegen van allemaal. Tijdens een theatrale route door de bibliotheek beland je in de wonderlijke, verwarrende en onnavolgbare zoektocht van verschillende personages die proberen een mysterie te ontrafelen. Maar wie is te vertrouwen? Wat is waar, en wat niet? En ís er wel een mysterie?

Een theaterervaring die laat zien wat er gebeurt als je meningen met feiten verwart. En die ons vraagt of het soms niet waardevoller is om stil te zijn. Eén verhaal, vier verdiepingen, duizenden boeken, talloze interpretaties. Bestel je tickets via www.theaterschip.nl/agenda/filters.

📍Bibliotheek Deventer
📆 Zaterdag 23 maart 2024
🕛 13:00u tot 13:45u
🕛 15:30u tot 16:15u
🎫 €9,-

Filters wordt gespeeld door jonge talenten van de Werkplaats van het Theaterschip.
Regie: Céline Hoex
Tekst: Lucas de Waard (schrijver van ‘Watskeburt?! De musical’)
Componist: Marnix Vinkenborg
Locatie: Bibliotheek Deventer