Skip to Content

Relaxtival

Zondag 1 september vind bij DokH2O vanaf 15:00 uur het mini-festival genaamd Relaxtival plaats. Hét culturele festival met een ruim scala aan kunst exposities, een gezellige markt, lekker eten en diverse soorten relaxte muziek.

De verschillende activiteiten vinden plaats in en rondom DokH2O in het Havenkwartier en staan in het teken van het goede doel: Home of Change. Een grote hoeveelheid kunstenaars uit Deventer en omgeving exposeert hun werk op een kunstmarkt, van schilders tot edelsmeden. Op de markt zullen onder andere productdemonstraties te zien zijn en uiteraard is de keuken van DokH2O de hele dag geopend! Het festival zal afgesloten worden met spetterende optredens van diverse DJ’s, waaronder Ferdi Blankena, Pitblanke, Nelis, Veron en Danisan. Met het live optreden van de kersverse reggaeband Bangarang zal het dak er zeker af gaan!

Relaxtival is een initiatief van vijf vrienden die door middel van dit festival bewustwording willen creëren en geld op willen halen voor de stichting Home of Change. De stichting zal zelf met hun concept “A Night in her Shoes” ook aanwezig zijn. De stichting zet zich in om vrouwen en kinderen te helpen die risico lopen verhandeld te worden of gevangen zitten in het web van kinderhandel en slavernij. Om deze kinderen en vrouwen te helpen bouwt Home of Change Safe Homes. Het doel van deze Safe Homes is om een veilig thuis te creëren. De schatting is dat er wereldwijd momenteel 21 miljoen mensen slachtoffer zijn van de seksindustrie. Ruim 80% hiervan bestaat uit vrouwen en kinderen waarvan jaarlijks 2 miljoen kinderen seksueel worden uitgebuit, misbruikt en mishandeld in de gedwongen prostitutie. Vanuit de Safe Homes wordt onder andere medische hulp en onderwijs geboden. Deze kinderen en vrouwen leren weer een nieuw en vrij leven op te bouwen.

Datum: 1 september 2013
Tijd: 15:00
Entree: gratis!
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda