Skip to Content

Sixties Alive

De band Vintage treedt zondag op als huisband bij Club Sixties Alive. Naast de band nemen twee dj’s van Radio Sixties Alive de special act voor hun rekening. Er wordt 10 jaar muziek uit de sixties in DOK H2O aan het Havenkwartier in Deventer ten gehore gebracht.

Een groep Sixties muzikanten vond elkaar bij Club Sixties Alive en noemde zich VINTAGE. Met Rob Stam (gitaar), Bram Mulder (gitaar), Joop Bakker (bas) en Harry Van Gogh (drums), brengen zij instrumentale en vocale nummers uit de zestiger en soms ook de vijftiger en zeventigerjaren ten gehore.

De Twee dj’s die de special act verzorgen zijn Fred Veeneman en Bert Bosman. Wat ze precies gaan draaien is nog even geheim. Wellicht wordt het een muzikaal reisje door de jaren zestig. Tijdens de podium wisseling worden er unieke jaren zestig clips vertoond uit Harry’s collectie. Bij mooi weer is het terras aan de haven geopend.

Club Sixties Alive is entree-vrij en wordt gehouden in DOK H2O van 15.00 tot 18.00 uur. Meer informatie op www.sixtiesalive.nl.

Datum: 30 september 2012
Tijd: 15:00 - 18:00
Entree: gratis!
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda