Skip to Content

Slow Food Film Festival

Festivalcateringbedrijf Mr. Hapje presenteert in het kader van Slow Food Film Festival Deventer een bijzondere dag in het Kunstenlab. Overdag zijn er diverse workshops waaraan deelgenomen kan worden. In de avond verzorgt Mr. Hapje een smakelijk van kop tot kont driegangendiner. Het diner is samengesteld uit de mindere, maar zeer smakelijke delen van varken en rund. Ook worden er groentes geserveerd, die niet meer gangbaar zijn. De gerechten zijn afkomstig uit de slow kitchen van Mr. Hapje.

Na het diner wordt de film Divine Pig van Hans Dortmans (NL, 2010, 55 min.) in het Kunstenlab vertoond. Een onderzoek naar de complexe verhouding tussen mens en varken, met als rode draad een twijfelende slager: laat hij zijn met liefde grootgebrachte zwijn echt slachten? Een indrukwekkende documentaire waarin een slager voor een groot dilemma staat.

Deze bijzondere dag wordt georganiseerd in het kader van het Slow Food Film Festival Deventer. Van vrijdag 21 t/m zondag 23 april 2017 is de zesde editie van het Slow Food Film Festival Deventer. Er kan worden genoten van lekker, puur en eerlijk eten en drinken. Het festival wordt georganiseerd door Filmhuis De Keizer in samenwerking met Slow Food IJsselvallei, YFM Deventer en Kunstenlab.

Datum: 22 april 2017
Tijd: 13:00 - 19:30
Entree: verschillende prijzen, zie tickets (bestel tickets)
Locatie: Kunstenlab
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda