Skip to Content

Tape Art Open Workshop.EGD

Maak kennis met de 2 nieuwe Nieuwe workshops van Egbert.EGD: Tape Art en Stop-Motion! Deze Open- graffiti / stencil art -workshop voor voor volwassen, jongeren en/of kinderen bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. In deze workshop krijg je eerst een korte uitleg over de geschiedenis van street art en animatie. Daarna kan je kiezen om met Tape Art OF stop-motion aan de slag te gaan.

De Tape Art workshop is geweldig voor volwassenen en kinderen, je krijgt een een korte uitleg over de geschiedenis van street art en tape art. De deelnemers maken zelf met verschillende tape en plakband een Tape art kunstwerk, dat ze na de workshop mee mogen nemen naar huis. Bekijk deze Tape art Workshop video ter inspiratie.

Bij Stop-motion krijg je een een korte uitleg over hoe Stop-motion en animatie werkt.  De deelnemers bedenken zelf een verhaal en maken benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan een naam animatie. Daarna gaan we samen de foto’s voor de video maken. De korte video word na de workshop gestuurd om te delen. Bekijk deze video’s ter inspiratie.

Speciale kennismakingsprijzen:
€ 35,- per volwassen
€ 17,50 per kind

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Interesse in deze OpenWorkshop? Neem zo snel mogelijk contact op om je in te schrijven via:
Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 0624416387

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. De tijden en de datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en meedoen

Datum: 22 oktober 2017
Tijd: 15:00 - 17:00
Entree: gratis!
Locatie: Egbert.EGD
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda