Skip to Content

Tentoonstelling Stilstand.gif

Gijs Gieskes, Sabina Hyoju Ahn, Der Wexel en Eva Schippers.

Er lijkt in de hedendaagse kunstwereld steeds meer een vermenging van genres te ontstaan, ook tussen beeldende kunst en (experimentele) muziek. Je ziet kunstenaars die muziek gaan maken, muzikanten die kunst maken, releases die een kunstwerk op zichzelf zijn, kunstwerken die een muziekstuk spelen.

Stilstand.gif laat werken zien kunstenaars waarvan je niet meer ziet wat het uitgangspunt is, wat het hoofddoel van een werk is. Is dit nou een sculptuur of een muziekinstrument? En is het nou gemaakt door een kunstenaar, een muzikant of een wetenschapper? Stilstand.gif een zoektocht naar de ware hybride kunstvorm!

De tentoonstelling wordt op zondag 26 juni om 17.00 uur samen met de tentoonstelling van Danielle Lemaire geopend. Je bent van harte welkom. We serveren er een hapje bij.

Je kunt de opening fijn combineren met een bezoek aan De Perifeer. Om 15.00 uur vindt daar de 47ste editie van de avontuurlijke concertreeks ACSH plaats, waarin Guido Möbius (D) zijn nieuwe album Batagur Baska presenteert en Roald van Dillewijn de uitkomsten van Digilog laat horen, een project waarin hij onderzoek doet naar door hemzelf gemodificeerde/gehackte gitaareffecten. Al met al sluiten beide concerten mooi aan bij onze tentoonstelling Stilstand.gif!

Datum: 25 juni 2016 - 4 september 2016
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: Kunstenlab
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda