Skip to Content

The Diamond Exchange

Esc.rec. presenteert The Diamond Exchange in thuisbasis De Perifeer in Havenkwartier Deventer. Een muzikale ontdekkingsreis, met twee gepassioneerde muziekliefhebbers, die om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar afspelen.

In deze editie inspireren Peter Boorsma en Lourens Scholing elkaar via hun favorieten en jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. Je krijgt een persoonlijk en vaak onverwacht inkijkje in de muziekbeleving van de deelnemers en ontdekt tegelijkertijd nieuwe muziek. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan, afhankelijk van de deelnemers, bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

Peter Boorsma is o.a. vormgever en website ontwikkelaar, maar is voor mij vooral de man van het wilde plan wat hij ook nog uitvoeren kan. Die plannen hebben erg vaak iets met muziek te maken. Zo stond hij o.a. aan de basis van Into The Great Wide Open, MOMI, Kicking The Habit, Explore The North, Skeylja, Seeljocht en Lab Vlieland. Peter organiseerde ooit samen met Esc.rec. MOMI-fest in het Havenkwartier en is nu terug om muziek uit te wisselen in The Diamond Exchange. Lourens Scholing ken ik vooral als begenadigd tekstschrijver en ‘de buurman’. Zijn muziekcollectie dringt zich af en toe aan me op door de muren van mijn woning en dat bevalt me eigenlijk prima! Hij organiseerde bovendien een tijd lang de spannende Ethisch Reveil concerten in het Havenkwartier.

Datum: 1 november 2014
Tijd: 13:00 - 16:00
Entree: gratis!
Locatie: De Perifeer

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda