Skip to Content

The Incident Room 4

The Incident Room is een verbindingsproject tussen steden uit de regio en tussen kunstenaars. Curator Patrick Mangnus stelt een duo samen van kunstenaars uit verschillende steden die niet eerder met elkaar hebben samengewerkt. De tentoonstellingsruimte in het Havenkwartier wordt tijdelijk atelier voor twee kunstenaarsduo’s. Een plaats waar botsingen, voorvallen, incidenten plaatsvinden; de kunstenaars zijn uit de veilige sfeer van hun atelier gehaald.

Duo: Mark Bouwhuis (Zwolle) & Viorica Cernica (Deventer)
Duo: Marike Pool (Deventer) & Anke Land (Apeldoorn)

De tentoonstelling bestaat uit het nieuwe werk dat de duo’s ter plekke maken, aangevuld met bestaand werk van de afzonderlijke kunstenaars om het verschil van samenwerken duidelijk te maken. Van de voorgaande edities worden ook werken en registraties getoond.

Incident #4 is de afsluiting van een reeks in de autonome kunst. Hierna zal het project verder groeien in een andere discipline.

The Incident Room is een samenwerking tussen Cultuurwerkplaats R10 Zwolle, CBK Apeldoorn, Concordia Beeldende Kunst Enschede en Havenkwartier Deventer.

Feestelijke opening en afsluiting: Vrijdag 28 januari om 20.00 uur met artist talk en aansluitend live muziek door Bedhelm!

Datum: 10 januari 2011 - 28 januari 2011
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: vmDAVO publieksruimte

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda