Skip to Content

The Tube in Dok H2o

THE TUBE IS WEER BACK! En WOW! We hebben voor deze editie een locatie gevonden waar we eigenlijk alleen van konden dromen: Dok H2o! Wat een prachtige plek, in het mooiste kwartier van Deventer, met ruimte om er een feestje van te maken waar je U tegen zegt. We hebben voor jullie een monsterlijk dikke line-up en visueel ga je deze keer wat meemaken, oefff… En dat allemaal voor een klein prijsje… DON’T MISS OUT!

LINEUP:
U Know The Drill // Bootycall // Wimbleton // Skint // CPTN

VISUALS: Leipe Leon

ALL KILLERS NO FILLERS
Dat is de lijfspreuk van You Know The Drill, en dat is ook wat je kan verwachten. Deze gasten starten en stoppen niet voordat alle zweet is gezweet, alle pasjes zijn gedanst en elke dansvloer is gewreckt. Powerhouse met dikke basslines, kicks ā€˜nā€™ claps, more cowbell, meer hebben we niet te vertellen: YOU KNOW THE DRILL.

BOOTYCALL
Blij dat we deze baas achter de Pikzwart feesten in Apeldoorn er deze editie bij hebben! Alles tussen garage, UK tot dikke technovibes: een held op de decks!

WIMBLETON & SKINT (DScomfort)
Deze mannen behoeven geen toelichting meer: als residents van The Tube hebben ze jullie al een aantal keer All Night Long laten dansen op alles wat er binnen de UK sound te vinden is. Van bass naar garage, vleugjes house en brute bangers: gevarieerd en gewoon fijn!

CPTN
Als voormalig resident van wijlen De Elegast weet deze man als geen ander wat te doen met platenkeuze. Met een oorsprong in de bass genres en inmiddels een groeiende liefde voor house zorgt CPTN standaard voor gevarieerde sets met gloednieuwe releases en fijne classics.

Datum: 17 mei 2014
Tijd: 21:00 - 23:30
Entree: 9 euro
Locatie: Valencia

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda