Skip to Content

Vaderdag: open workshop EGD

Op zoek naar wat creatiefs om samen te doen met je vader op vaderdag in Deventer? Kom gezellig samen met je vader* of broer/zus een stencil art/graffiti schilderij maken tijdens de open workshop van Egbert.EGD in het Havenkwartier. Deze speciale “Vaderdag Editie” is voor “vader/kind-duo’s en/of broer/zussen-duo’s” dus schrijf jezelf en – een vader* of broer/zus- in, en verwen jezelf en/of je vader met deze gezellige en creatieve workshop!

*Alle vaders reken ik goed. Je eigen vader, schoonvader, verzorger, opa, de vader van je kinderen, of iemand die als een vader voelt, je mag zelfs zonder je vader komen en samen met je broer of zus iets voor je moeder maken.

Deze workshop voor “kinderen en vaders” bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. Jullie maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen jullie zelf samen 1 of 2 doeken beschilderen. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Kosten voor de workshop:
Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen + koffie, thee en wat lekkers:
Speciale prijs per duo:
>>> Nu met vaderdag-korting van 80,- voor € 75,-
>>> Met kind onder de 18 jaar + vader voor: € 55,-

Interesse in deze workshop “Vaderdag Editie”? Neem zo snel mogelijk contact op om je in te schrijven via:
Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 0624416387

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. De tijden en de datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en meedoen!

Datum: 21 juni 2015
Tijd: 14:00 - 16:00
Entree: zie beschrijving
Locatie: Egbert.EGD

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda