Skip to Content

Willie gaat dicht om weer open te gaan

Podium Willie is van 2 april tot en met 10 mei gesloten voor het publiek. In deze periode bereidt de organisatie zich voor op het voortbestaan van Willie.

Na maanden van liefdevolle inzet, hard werken en bouwen aan onze zo geliefde plek vol inspiratie en creativiteit, is het nodig om meer tijd te nemen voor onze toekomst. Het is een prachtige tijd geweest, goed gevuld met verrassende kunst, heerlijke dansfeesten en meeslepende concerten. En natuurlijk ook van een fijn samenzijn rond de Willie bar.

Op dit moment staat onze toekomst na juni 2012 op losse schroeven in het kader van de gebiedsontwikkelingen die gaande zijn in het Havenkwartier. Nu is het de tijd om vooruit te denken, plannen te maken, organisatorisch het voortbestaan van Willie zeker te stellen. Hiervoor lassen we een programmastop in van 6 weken.

We zullen ons in deze weken volop gaan buigen over de invulling van nog meer aantrekkelijk en divers cultureel programma. Ook focussen we ons op een organisatievorm die kan garanderen dat we de komende jaren vooruit kunnen in het Havenkwartier. Want Willie zit daar op een zeer vertrouwde en aantrekkelijke plek en wil graag nog meer smoel geven aan het gebied.

We zijn dankbaar voor de vele fijne reacties van ons publiek, de artiesten en de pers, voor de tomeloze inzet van alle vrijwilligers en voor de positieve signalen vanuit de politiek. Deze vormen samen met de passie voor ons programma de drijfveer om ons podium nog beter neer te zetten in Deventer.

Op 11 mei keren we terug voor een zonnige zomer vol inspirerende activiteiten, vernieuwende kunst, energieke dance-feesten, frisse bands en gezelligheid. Dat willen we uiteraard met je delen, dus verwelkomen we je vanaf 11 mei graag weer terug bij Podium Willie.

Datum: 2 april 2012 - 12 mei 2012
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: gratis!
Locatie: WILLIE
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda