Skip to Content

Willie invites Redevice

WILLIE heeft de vrienden van dansorganisatie REDEVICE weer uitgenodigd om samen een vette underground house/techno avond neer te zetten!

Vorig jaar was de eerste editie met Dario Zenker en David Labeij die het dak eraf bliezen. En ook dit jaar belooft het weer een kwalitatief hoogstaande avond te worden.

Vanaf 17.00 uur zullen we al direct beginnen in de expositie ruimte met de diepe en warme geluiden van opkomend lokaal talent Remy Rameur. In de tussentijd kan je heerlijk genieten van de tentoonstelling City of Dreams en is er mogelijkheid om te chillen in de sfeervolle ambiance van de WILLIE bar. Later zal Ronnie Baxter het roer achter de draaitafels overnemen om ons te verwennen met nog meer lekkers.

Om 21.00 uur starten we in de podiumzaal waar we direct mee op reis worden genomen langs alle dieptes en ondergrondse spelonken van house en techno. DJ’s Frodo en Pep organiseren al jaren de goed lopende REDEVICE label avonden in de Amsterdamse club Studio 80 en de roemruchte Berlin Underground avonden tijdens Het Amsterdam Dance Event.

Nadat de groovende dieselmotor is aangeslingerd zullen de Nijmeegse heren van ESHU (Roger Gerressen, Jocelyn Abell, Ivano Tetelepta en Daan Anders) ons 3 uur lang verwennen met stomende, doeltreffende en vooral concessieloze techno met diepe dubby invloeden, waarmee ze het afgelopen jaar hoge ogen hebben gegooid tijdens het festival seizoen.

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is zal onze Duitse oosterbuur en baas achter het Berlijnse superlabel Hello? Repeat, JAN KRUEGER de avond vakkundig afsluiten. Krueger heeft op dit moment een vaste residency in de Berlijnse club WATERGATE en in het techno instituut The BUNKER in New York! Hij zal ons deze avond laten zien waarom hij over de hele wereld met zijn hypnotische en futuristische grooves avonden mag afsluiten om zo je avond in extase te laten eindigen. Je ziet Krueger weinig in ons kleine kikkerlandje en daarom voelen wij ons erg vereerd dat het ons is gelukt Krueger naar Deventer te laten komen.

Datum: 18 november 2011 - 19 november 2011
Tijd: 17:00 - 03:00
Entree: € 12,50
Locatie: WILLIE
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda