Skip to Content

Crowdfunding LOS festival 2018

Op zaterdag 14 april 2018 wordt voor de vijfde maal het festival LOS georganiseerd in het Havenkwartier Deventer. Ontstaan vanuit een uit de hand gelopen open dag is het evenement uitgegroeid tot de culturele opening van het zomerseizoen. En net als voorgaande jaren staan de deuren van tal van organisaties, bedrijven en bewoners wijd open en zijn er overal bijzondere, kleine optredens, workshops en andere activiteiten. Op deze dag ontdek je het Havenkwartier zoals je dat nog niet kende.

Gratis entree en dat willen we zo houden
Onze bezoekers hebben alle vorige edities helemaal gratis van het LOS festival kunnen genieten en dat willen we graag zo houden. Maar dit jaar hebben we nét dat beetje extra nodig om er een schepje bovenop te kunnen doen voor ons 5-jarig jubileum en daarom starten wij deze crowdfundingcampagne.

Om dit fantastische ‘buurtfeest’ tijdens het 5-jarig jubileum nog aantrekkelijker te maken willen wij een extra podium neerzetten met extra activiteiten zoals muziek, poëzie en inspirerende sprekers om  zo een 5-jaar LOS feestje te bouwen met jullie allemaal.

Fijne rewards voor je donatie
Als je doneert kan je kiezen uit een vijftal rewards. Doneer je 5 euro of meer dan pronkt jouw naam op de “Bedankt Muur” bij het 5 jaar LOS podium. Doneer je 10 euro of meer dan kan je tijdens LOS je de supertoffe Havenkwartier goodiebag ophalen die is gevuld door diverse creatieve Havenkwartier-bewoners! Ben je nieuwsgierig naar wat het Havenkwartier allemaal te bieden heeft naast LOS? Doneer dan 25 euro en ga mee met een “Crowdfunding Bedankt Rondleiding”. Wanneer je 50 euro doneert mag je meedoen aan een superleuke en creatieve workshop in het Havenkwartier Deventer.

Doneer je liever niet maar wil je LOS met bijvoorbeeld je bedrijf of organisatie sponsoren, ook dat kan via deze crowdfunding. Wanneer je 250 euro of meer sponsort kom je met je naam op onze promotie-uitingen én natuurlijk groot op de “Bedankt Muur” bij het 5 jaar podium. Daarnaast gaan we graag met je in overleg voor een eventuele andere tegenprestatie.

Steun ons, feest met ons en pak meteen een van die fijne crowdfunding rewards mee!

Crowdfunding: voorjebuurt.nl/los
Video/Teaser: youtu.be/O1cUS7KiNh4
Meer info en programma LOS: havenkwartierdeventer.com/los

Gepubliceerd op: 19 februari 2018