Skip to Content

DOK H2O verzet haar koers

Na bijna 5 jaar hebben eigenaren van DOK H2O in het Havenkwartier besloten om de reguliere horecafunctie te laten vervallen. “DOK” gaat zich in de toekomst volledig focussen op het organiseren en hosten van verschillende gelegenheden zoals trouwerijen, feesten en zakelijke bijeenkomsten.

In 2012 werd DOK overgenomen door de jonge ondernemers Ard Nijland en Linda Velderman. Na een flinke verbouwing werd het vernieuwde “DOK” heropend in 2013. Tijdens de verbouwing werden verschillende reserveringen gedraaid in het pand waar nu het Kunstenlab is gevestigd. Daar kwamen de jonge ondernemers in contact met andere Havenkwartierders. Er ontstond een mooie basis voor een creatief en muzikaal netwerk!

Publieksfeesten als Sixties Alive, Tango Salon, Comedy DOK-ters, 90’s Beats en de 30+ dansfeesten van CLUBUP zijn onderdeel van de vaste programmering geworden. Daarnaast zijn er successen geweest als het Kennisfestival en Havenwerk onder andere in samenwerking met goede buur Huis voor de Amateurkunst. Samenwerkingen met Saxion en andere scholen op verschillende niveaus en ook goede doelen zorgden ook voor leuke projecten. “We zijn van zakelijk naar housefeest, condoleance naar trouwfeest, festival naar educatieve begeleidingsmiddag en weer terug naar onze lunchroom gegaan. Bijna 5 jaar waarin we veel hebben geleerd en nu dus een keuze hebben gemaakt in wat ons echt gelukkig maakt.” Aldus Linda Velderman.

Zowel DOK als het Havenkwartier groeien nog steeds. Fantastische zakelijke en particuliere feesten worden georganiseerd en diverse evenementen en seminars van partners uit het hele land worden gehost. Naast deze reserveringen was DOK ook regulier geopend van donderdag t/m zondag hierbij was het mogelijk om te lunchen, wat te drinken of een snelle hap te nuttigen. Linda en Ard hebben besloten om het reguliere te laten voor wat het is. “Waar een deurtje sluit, openen zich er weer velen, daar geloof ik in.” concluderend door Ard Nijland.

Zondag 13 november was de laatste “reguliere” dag. DOK blijft 7 dagen per week actief beschikbaar voor onder andere:
– Lunch, Diner of Borrel met groepen collega’s, vrienden en of familie.
– Horecaondersteuning bij activiteiten in het Havenkwartier.
– Workshoplocatie, vergaderingen en seminars.
– Product en cd-presentaties.
– Feesten en partijen.
– Trouwceremonies, diner, recepties en feesten.

Meer informatie: www.dokh2o.nl

Gepubliceerd op: 11 januari 2017