Skip to Content

Havenkwartier gaat weer een beetje los…

Vanaf 1 juni gaat een aantal locaties in het Havenkwartier weer open!

Kunstenlab

Zo is bijvoorbeeld het Kunstenlab van 2 juni weer geopend voor publiek. Eindelijk is de tentoonstelling van Anan Striker fysiek te bekijken! En zijn tentoonstelling is zeer de moeite waard om doorheen te dwalen; de verwijzingen naar de kunstgeschiedenis en symboliek in heel veel details laten al je zintuigen duizelen! Ook te zien zijn de meer dan 100 tekeningen van ruim 60 kunstenaars die tijdens de lockdown werden ingezonden naar aanleiding van zijn tekenproject ‘Als je tekent ben je nooit alleen’. De tentoonstelling wordt afgesloten met een finissage op zondag 14 juni met performances van Maarten Nico en Bert Scholten. Kijk op de website kunstenlab.nl voor meer informatie.

Fooddock

En verder kun je weer op het terras zitten bij Fooddock. Normaal opent Fooddock vanaf woensdag haar deuren, maar na zo lang dicht te zijn geweest, opent Fooddock de terrassen alvast op Tweede Pinksterdag. Bij Damaskus zijn lekkere borrelhapjes verkrijgbaar. Zon of toch liever in de schaduw? Dan zijn er fijne plekjes aan of op het water. Fooddock heeft flink wat extra ruimte gecreëerd, dus je hoeft buiten niet te reserveren. Voor de waterratten…. de steiger is weer toegankelijk! Met ingang van de tweede week van juni zal op het extra terras een hele toffe foodtruck van El Popo neerstrijken. Kijk op Facebook voor meer info.

DOK H2O

Vanaf 2 juni kun je lekker gaan HOK-ken bij het bekende DOK H2O! Op het terras bij DOK H2O zijn verschillende HOK-ken gecreëerd, die je kunt huren alsof je een campingplaats reserveert. Ieder hok heeft zijn eigen eigenzinnige thema dat voldoet aan de extra beschermingsmaatregelen rondom COVID-19. Ideaal voor een zakelijke meeting, een borrel of even weg van huis en volledig tot rust komen. Kijk voor meer info op www.hokbijdok.nl.

PUNT

Ook PUNT gaat vanaf 2 juni weer open voor kleine zakelijke groepen die bij elkaar willen komen. Je kunt in een comfortabele en een fijne ambiance veilig samenzijn op 1,5 meter! Capaciteit is afhankelijk van opstelling tot 30 personen. Daarnaast is PUNT ook een café met lekkere maaltijden van @no.11deventer & @jackiesdeventer. Kijk voor meer informatie op Facebook of Instagram.

Gepubliceerd op: 31 mei 2020
Fooddock