Skip to Content

NIEUW: Vergaderen met PUNT in STAAL

Vanaf april ’24 ook Vergaderen met PUNT in STAAL!

Inmiddels zit PUNT Events & Café al bijna 5 jaar in de Bodeloods aan de Scheepvaartstraat 7 in het Havenkwartier. Gestart als vergaderlocatie en uit de pandemie werd een lunchcafé geboren. Waar we doordeweeks koffie, gebak, lunch, borrel en op vrijdagavond eetcafé met maandelijkse wisselende hoofdgerechten serveren. Regelmatig zijn de beide ruimtes geboekt voor besloten bijeenkomsten. En dan is afhalen of een terras bezoek het enige wat mogelijk was voor cafébezoekers. We krijgen nu meer ruimte voor groepen en kan het café meer open zijn.

Vanaf april 2024 bereid PUNT uit in het net opgeleverde gebouw STAAL. Op een steenworp afstand van het Café. We hebben 3 nieuwe ruimtes in de plint van Staal aan de Zuiderzeestraat. Op huisnummer 23 zal ons PUNT kantoor komen en tevens de creatieve studio van Egbert.EGD en Stichting Street Art Streets.

Nieuwe Vergaderruimtes vanaf april 2024:

De 2 ruimtes op huisnummer 21 (24m2) & nummer 25(42m2) zijn te huur voor groepen tussen de ca. 4 tot ca. 15 personen om geheel besloten te vergaderen, trainingen te geven, een podcast op te nemen of anders bijeen te komen. Voorzien van alle gemakken die je van PUNT gewend bent. Uiteraard kunnen we catering verzorgen vanuit, of je loopt even naar ons café op max. 2 min. lopen.

Meet info: https://www.locatiepunt.nl/post/nieuw-punt-in-staal

Gepubliceerd op: 28 februari 2024