Skip to Content

Save the date: de ronde van Deventer – hét Wielerevent van 2023

De Ronde van Deventer

17 SEPTEMBER – Save the Date

Havenkwartier bewoner Bram van Rhijn is betrokken bij de organisatie van Hét Wielerevent van 2023: de Ronde van Deventer!

Voor aankomende editie zijn er drie routes (60, 100 en 140km) uitgestippeld, waarbij je de mooiste plekjes van Deventer en omgeving ontdekt. Stad, water, land en zelfs strand: de Ronde van Deventer heeft het allemaal!

De Ronde van Deventer: ook voor niet-wielrenners
Geen fanatieke wielrenner, maar wel zin in een rondje Deventer? Haal je (stads)fiets uit de schuur, trommel je vrienden en collega’s op en doe mee aan de Dikke Banden Race. Deze route is een echte aanrader voor mensen zonder wielrenfiets.

Met deelname aan het Deventer Wielerevent steun je Stichting Leergeld Deventer. Stichting Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. De opbrengst van het Deventer Wielerevent zal hierbij specifiek gebruikt worden voor de aanschaf van fietsen voor kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen.

Aanmelden kan hier!

https://rondevandeventer.nl 

Gepubliceerd op: 29 juni 2023