Skip to Content

THEATER GAJES speelt SNEEUWWITJE THUISBEZORGD

In een razend tempo is de theatervoorstelling SNEEUWWITJE THUISBEZORGD ontwikkeld. Een bewegende beeldende en muzikale voorstelling langs de ramen van het woon- en zorgcentrum die mensen liefdevol wakker schudt en veilig dichtbij komt!

In deze tijden van corona waarin zorginstellingen op slot zitten krijgt het leven steeds minder kleur voor de bewoners van die instellingen. Ouderen zitten veelal op de eigen kamer. In instellingen waar corona heerst, houden mensen zo mogelijk nog meer afstand. De bewoners snakken naar afleiding. Tegelijk is het culturele leven op vele gebieden stilgevallen. Bioscopen en theaters hebben hun deuren gesloten. Het buitentheatergezelschap Theater Gajes snakt naar theater maken en voelde zich aangesproken om in actie te komen. De publieke ruimte is de natuurlijke habitat van Theater Gajes. Zij maken al jaren theater voor de straat en ze gaan daar mee door dwars door de coronacrisis heen. Binnen de geldende maatregelen van het RIVM heeft zij een voorstelling ontwikkeld die speelt voor de ramen van ouderen.

SNEEUWWITJE THUISBEZORGD is een voorstelling die de broodnodige kleur geeft aan het leven. Voor even weer opgeslokt door een paar ogen op minder dan 1,5 meter afstand. Theater Gajes brengt alle bewoners en zorgpersoneel een grote lach op het gezicht!

Over de voorstelling

Sneeuwwitje en de dwergen komen op raamvisite. Op veilige afstand komen ze de boel eens goed onder handen nemen. De prins is op een eindeloze tocht om zijn sneeuwwitje te vinden. Maar lukt hem dat voordat de gevreesde stiefmoeder Sneeuwwitje bereikt? Blijf thuis en kijk uit het raam….dan komt de voorstelling naar jou!

Duur: ± 75 minuten

Meer weten?

Kijk op www.sneeuwwitjethuisbezorgd.nl

Gajes wil graag bij zoveel mogelijk zorginstellingen deze voorstelling spelen. Via deze doneeractie kun jij Gajes helpen dat mogelijk te maken!

 

Gepubliceerd op: 30 april 2020
Theater Gajes