Skip to Content

Vooruitblikken op LOS 2019 in de nieuwe podcast #LOScast

In de aanloop naar de 6e editie van LOS festival maken we een serie podcast​-video’s waarin we met kunstenaars, muzikanten, bewoners en ondernemers vooruitblikken op ​weer een mooie editie van LOS!

We spreken o.a. nog met programmeur Harco Rutgers over het culturele programma van LOS, we horen van Hobbe wat er zoal voor jongeren te doen is en we zien Elise van der Linden zeker nog terug voor een sneak preview van haar werk voor op de Grijze silo!

Ben je een ondernemer/buurtbewoner of ben je gewoon erg betrokken bij LOS, en wil jij ook langskomen tijdens een van de LOScast’s  ​in de Koek FM studio? Stuur dan even een mail naar Egbert, via e.scheffer@egbertegd.nl. Hou de social media kanalen van het Havenkwartier in de gaten, en abonneer je ondertussen alvast op het YouTube kanaal van KoekFM!

Bekijk alle afleveringen in deze LOScast YouTube-Afspeel-lijst:

Luister LOScast nu ook als Podcast op:
iTunesSpotifySoundcloud

Wat is LOS eigenlijk? LOS is een bijzonder en intiem open-dag festival in dit prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je een programma treft op heel veel verschillende locaties in het Havenkwartier, voor jong en oud, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s, kunst, ambachten, workshops, theater, dichters en uiteraard heerlijk eten en drinken! Havenkwartier Deventer gaat zaterdag 13 april 2019 weer LOS!

Meer info:
LOS: https://www.havenkwartierdeventer.com/los
Crowdfunding: http://bit.ly/los2019
POWERED BY KOEK FM (subscribe for more video’s)

Gepubliceerd op: 18 maart 2019