Skip to Content

Benefiet POP-up night bij TAMTAM voor Syrische vluchtelingen

Op woensdag 3 juni is er in het TAMTAM werkplaatstheater een benefietavond waarvan de volledige opbrengst naar onderstaande actie zal gaan. Het programma bestaat uit acts van TAMTAM (o.a. de korte versie Roestige Spijkers & Andere Helden) en theatrale en muzikale improvisaties met live wereldmuziek van Henk van Glabbeek van de band One World Jam samen met Syrische gastmuzikanten.

In december 2014 reisde TAMTAM naar Diyarbakir in Zuidoost-Turkije voor voorstellingen en workshops voor mensen die in de kampen met oorlogsvluchtelingen uit onder andere Kobani werken. Het bezoek aan een vluchtelingenkamp was een schokkende ervaring. De mensen daar komen van alles tekort. Zo ontstond het idee voor deze actie. Die samen met lokale en Nederlandse organisaties werd opgezet en waarvan het geld rechtstreeks bij de kampen terecht zal komen.

De toegang van de benefietavond wordt integraal overgemaakt naar het banknummer van de actie. Wie niet in de gelegenheid is om te komen, maar de actie graag wil steunen kan geld overmaken naar: NL70RABO0383950015 ten name van Hurmet o.v.v.: Vluchtelingen Shengal en Kobani.

 

Datum: 3 juni 2015
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: 10 euro (de inkomsten van deze avond zijn geheel bestemd voor de actie)
Locatie:

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda