Skip to Content

Festival De Oriënt @ TAMTAM

In samenwerking met TAMTAM organiseert de Stichting Vrede voor Palestina een lezing van Andy Spyra en een muziekoptreden van ‘U’ Duet met Haytham Safia en Modar Salameh. Deze voorstellingen maken onderdeel uit van de Palestijnse middag binnen het Festival De Oriënt.

Andy Spyra (Hagen, 1984) is een in Dortmund gevestigde Duitse fotograaf en fotojournalist. die o.a. werkt voor Der Spiegel en Die Zeit. Hij verwierf de afgelopen jaren bekendheid met zijn zwart-witfotografie in crisisgebieden. Op zondagmiddag 25-9 geeft hij een presentatie over zijn werk, werkwijze en wat hij meemaakte in het Midden-Oosten om 15.30 uur (Engelstalig).

Om 16.30 uur speelt het duo ‘U’ Duet in TAMTAM. Ud-speler en componist Haytham Safia is geboren in Israël. Hij studeerde in 2002 af aan de Academie voor muziek en Dans in Jerusalem, waarna hij naar Europa trok, vooral voor culturele kruisbestuivingen. Hij is al jaren gevestigd in Nederland en werkt al jaren succesvol samen met de vanuit Deventer opererende band No Blues. In ‘U’ Duet speelt Haytham samen met Modar Salameh. Modar is een Syrische drummer, geboren in Damascus en woont in Amsterdam. Hij studeerde klassieke en Oriëntaalse percussie. Hij heeft opgetreden in veel internationale projecten.

Met de passe-partout ook toegang tot de film The Wanted 18, die de eerste keer om 13.00 uur in Fooddock vertoond wordt en de tweede keer om 17.00 uur.

Datum: 25 september 2016
Deur open: 15:10 uur
Tijd: wisselende (openings)tijden, zie beschrijving of website organisator
Entree: 7,50 passe-partout
Locatie:
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda