Skip to Content

Lucy Lust

Vanaf nu is het iedere 1e vrijdag van de maand zomer! Als het aan Lucy ligt wel tenminste… 3 mei is de eerste editie van Lucy Lust! Kom naar de vultrechter aan de kade van het Havenkwartier en… Meet Lucy! Kom borrelen aan de Lucy bar, geniet van de zon, Neem eten mee voor de Bring your own BBQ, muziekje erbij, sjansen met Lucy en haar vrienden.

We zetten de BBQ om 16uur aan. Neem je eigen eten mee, wij zorgen voor de drank: de Lucy bar is open!

Project Lucy in the Sky
Komende zomer organiseert de coöperatie Lucy in the Sky iedere 1e vrijdag een borrel. Gewoon omdat het leuk is, maar ook om mensen te kunnen informeren over de voortgang van de bouw.

Lucy in the Sky is een project waarbij beeldende kunst en architectuur innig bij elkaar komen. In een samenwerkingsverband van architect en kunstenaar zijn er ontwerpen gemaakt voor een viertal kleine, zelfstandig verblijven die zich gedragen als een nest op een dak. Het zijn uitzonderlijke sky-loftresidencies die zich onderscheiden als een kunstwerk, ze zien is er in willen verblijven. Niet overweldigend in grootte, eerder compact en met een menselijke maat, maar vooral aantrekkelijk en uitnodigend om je juist in zo’n verblijf terug te willen trekken.

Met een verblijf in een Lucy ben je werkelijk ‘Unplugged’, zonder dat je het contact met het gebied verliest. Sterker nog, Lucy biedt je juist het standpunt om dit gebied op een onalledaagse manier te ervaren. De locatie en de posities van de verschillende Lucy’s in het gebied zijn zodanig gekozen dat alleen al die onalledaagse setting de beleving van het gebied zal sturen.

Hoewel je Lucy kunt zien als een echte ‘Urban Retreat’, maakt de aard van een Lucy dat je de omliggende stad, met de ruimte van de haven, als een landschap kunt ervaren. De fysieke ervaring van afzondering, terwijl je juist zo omgeven bent door een stedelijk werkgebied, maakt dat je bijna kunt spreken van een klein moment van ‘uittreding’, een glimp van ‘The Great Urban Outdoors‘.

Datum: 3 mei 2013
Tijd: 16:00 - 23:00
Entree: gratis!
Locatie:

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda