Skip to Content

NNENN EP release

De eigenzinnige Amelandse producer Tonny Nobel en de fijnbesnaarde singer-songwriter Johanneke ter Stege zijn de kapiteins van NNENN (spreek uit als En En, En En). NNENN kruipt onder je huid en kietelt je haarspiertjes tot je kippenvel krijgt. Zang en beats botsen als stormgolven op elkaar om later weer te dansen als de wind met het zeil.

Johanneke zoekt met haar teksten een weg naar je kern terwijl Tonny’s soundscapes je bij je lurven pakken en door elkaar schudden. Live stappen cello, bas, drums en gitaar aan boord en zijn de muzikale contrasten groter dan ooit. Verbinding en dreiging gaan hand in hand.

NNENN vindt inspiratie in de koude motregen van het dagelijkse nieuws, hartenkreten van dichters, goede gesprekken, psychedelische films en een flonkerende sterrenhemel. In hun nieuwe ep ‘Shine down back’ (officiële release 22 april) herken je invloeden van Portishead, Björk en Massive Attack.

NNENN zuigt je een wereld in waar licht en donker om voorrang strijden.

Voorafgaand aan NNENN speelt Arthur Adam. Hij geeft een inkijkje in zijn muzikale universum dat heen en weer vliegt tussen popliedjes, a cappella jazz stukken en mini rock opera’s. DJ Wimbleton (Rariteitenkabinet, Moonstones, LOS) draait de avond aan elkaar.