Skip to Content

Opening SmartLab

Op zaterdag 29 november om 16.00 uur wordt het SmartLab feestelijk geopend. Hiermee is Deventer een bijzondere werkplaats rijker.

SmartLab is een werkplaats waar creatieve ideeën worden omgezet in werkelijkheid. Kunstenaars, ontwerpers, architecten, scholieren en studenten, hobbyisten en professionele makers kunnen in het Lab experimenteren met digitaal aangestuurde 2D en 3D machines.

In het Smartlab kan vrijwel alles worden gemaakt. Sieraden, bijzondere gebruiksvoorwerpen, kunst, prototypes, onderdelen, schaalmodellen, informatieborden en zelfs kleding en elpees.Hier kan geëxperimenteerd worden met moderne machines die normaal gesproken niet voor iedereen toegankelijk zijn zoals 3D printers, een vacuümvormmachine, een lasersnijder voor zeer nauwkeurig snij- en graveerwerk, een vinylplotter voor het bewerken en snijden van folies. Maar er kan ook textiel of aardewerk worden bedrukt met een hittepers of gewerkt worden op een industriële naaimachine.

Het Smartlab is gevestigd in het vmDAVO gebouw aan de Noordzeestraat in het Havenkwartier. Het Smartlab is onderdeel van het Kunstenlab en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer, Stedendriehoek Innovatief, Grass Valley Nederland B.V.

Je bent zaterdag 29 november vanaf 15.30 uur van harte welkom in onze nieuwe werkplaats. Klik hier voor meer informatie over SmartLab.

Heel binnenkort vind je informatie over de openingstijden, tarieven, workshops en cursussen en speciale activiteiten op de website van SmartLab!

SmartLab
vmDAVO-gebouw
Noordzeestraat 3d
Deventer
0570 – 746010

Datum: 29 november 2014
Tijd: 15:30
Entree: gratis!
Locatie: Hoofdkantoor IJsselbiënnale

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda