Skip to Content

POP-up night bij TAMTAM

Op donderdag 27 juni weer een TAMTAM POP-up night. Een spannende theateravond in twee delen in het TAMTAM werkplaatstheater. Met op het programma: Voorstelling Vindingrijk (Kunstfietsroute versie) én Live animatiefilm maken (test voor Kröller-Müller Museum artist in residence).

Deel 1: Vindingrijk, korte voorstelling
TAMTAM maakte voor de kunstfietsroute Kunst van hier tot ginder de korte voorstelling Vindingrijk. Wie een van de 18 voorstellingen bijwoonde weet dat het heel bijzonder theater is. Wie het gemist heeft en hoorde hoe leuk het was krijgt nu een kans toch nog te komen kijken.

Deel 2: Live animatiefilm maken
Dit onderdeel van de avond is een test voor het nieuwe Kröller-Müller artist in residence project dat TAMTAM in juli gaat doen. Bezoekers van de POP-up night wordt gevraagd kleine onbeduidende gevonden voorwerpjes mee te nemen. Kleine stukjes roest, verweerd hout, papier of karton, ijzerdraad of kleine onderdelen van vergeten dingen. Tijdens de avond wordt daarmee samen met het publiek een korte stop-motion animatiefilm gemaakt. De voorwerpjes worden beeld voor beeld opgenomen en uiteindelijk levert dat een filmpje op dat daarna op Youtube te zien zal zijn.

Na afloop praten de makers na met de bezoekers ondersteund door een drankje.

 

Datum: 27 juni 2013
Tijd: 20:00
Entree: 5 euro
Locatie:

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda