Skip to Content

Quibus releaseparty en 1ste live try-out

Quibus brengt eerste EP “Save Some” uit op internationaal elektronica label Shipwrec. Knarsetand producer Martijn Holtslag duikt de diepte in met Quibus. Na de tweeën halfjaar durende rollercoaster met de stevig stampende festivalsets van Knarsetand kreeg Martijn Holtslag het verlangen naar een stillere, subtielere en meer introverte kant van de elektronische muziek. Quibus zocht het klankspectrum op van de warme downtempo van Bonobo en Four Tet, de soundscapes van Bibio en de donkere dansbaarheid van Trentemøller. Het internationaal opererende Nederlandse label Shipwrec was direct geïnteresseerd en tekende Holtslags alter ego.

De EP “Save Some” verschijnt op 23 juli en laveert tussen pure dansbare, melancholische house en betoverende ambient door de combinatie van uitgesponnen gitaarmelodieën, analoge synthesizers, viool, diepe baslijnen en vervreemde vocalen. De EP bevat vier tracks, waaronder de single “Save Some” die is ingezongen door zanger en producer GOSTO. “Save Some” is vanaf 23 juli online te verkrijgen en te beluisteren.

Op 30 juli vindt de release show plaats. Kom de EP release van Quibus met ons vieren. Quibus doet dat bij PIKNIK met niets minder dan de eerste full live-band try out! WHOOP WHOOP! Bij zijn! Entree gratis, en er is genoeg ruimte vlakbij om te parkeren. Er zullen die avond gelimiteerde fysieke cd’tjes aanwezig zijn. Komt allen, space met ons mee, en ga los.

Datum: 30 juli 2016
Tijd: 20:00
Entree: gratis!
Locatie:
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda