Skip to Content

Roestige Spijkers & Andere Helden

Roestige Spijkers & Andere Helden was in de 15 minutenversie al een klapperend succes bij Deventer Op Stelten dit jaar. TAMTAM legt nu met regieadviseur Aus Greidanus, voormalig artistiek leider van Theater De Appel, de laatste hand aan de avondvullende theaterversie die volgend seizoen de theaters in gaat.

Op 10 en 11 December aanstaande is deze lange versie voor het eerst te zien voor Deventer publiek in het TAMTAM werkplaatstheater in het Deventer Havenkwartier. U ziet de lange versie en een aantal nieuwe losse nummers.

Het is een bijzondere, meeslepende en wonderschone voorstelling. Met in de hoofdrol de meest waardeloze onder de afgedankte objecten. Roestige en kapotte spullen die publiek vertederen en inspireren om de dingen anders te bekijken. Een unieke kruising tussen theater en animatiefilm. Gevolgd door een aantal nieuwe losse nummers.

Waardeloze vindsels, van straathoeken geplukt en uit de goot gered veranderen voor de ogen van het publiek in acteurs in een beeldende vertelling. Het is theater dat werkt als een oplader voor de fantasie, dus neem die vooral mee.

Datum: 10 december 2015 - 11 december 2015
Tijd: 20:00 - 21:10
Entree: € 7,50 (geen pin) (reserveer plaatsen)
Locatie:
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda