Skip to Content

TAMTAM POP-up afternoon/night

10 jaar To Have Or Not To Have!

In 2005 maakte TAMTAM samen met Dogtroep-oprichter Warner van Wely ‘To Have Or Not To Have’, een low-tech voorstelling op een zandtafel over een universeel thema: hebzucht. Nu 10 jaar na de première destijds in Wenen blijkt het TAMTAM’s meest gespeelde voorstelling. Internationaal erkend als klassieker in het objektentheater en geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. De voorstelling was te zien in Overijssel maar ook op vele festivals in binnen- en buitenland. Tijd om dit te jubileum te vieren met een speciale versie.

“Brazilië-versie”
Wegens een ongeluk van Marije van der Sande, met hersenschudding als gevolg, kon zij in oktober niet mee naar het Festival Internacional de Teatro de Objetos in Macieó, Brazilië. Razendsnel werd theatermaakster Josje Eijkenboom ingewerkt als stand-in en zij reisde mee om zes voorstellingen van de Objektentheater klassieker To Have Or Not To Have te spelen. Zij was al stagiaire bij TAMTAM en werkte ook mee aan TAMTAM voorstellingen op Oerol en Noorderzon. Dat betekende dat voor het eerst in 36 jaar TAMTAM niet Marije en Gérard was. En omdat
Josje natuurlijk niet Marije is kreeg de voorstelling weer net even een andere touch.

Voor iedereen die benieuwd is naar deze versie en voor iedereen die deze klassieker (nog) een keer wil zien speelt TAMTAM op zaterdag 21 november tweemaal de voorstelling. Na afloop vertelt Marije van der Sande over de productieperiode met Warner van Wely en komen sappige anekdotes uit de 10 jaar ter (zand)tafel. Josje Eijkenboom zal vertellen over haar ervaringen met de voorstelling en over de reis naar Brazilië.

Datum: 21 november 2015
Tijd: 15:00 - 22:00
Entree: €7,50, kinderen tot 12 jaar €5,00 (NB minimum leeftijd 4 jaar!) (reserveer plaatsen)
Locatie:
Website organisator
Facebook Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda