Skip to Content

TAMTAM werkplaatstheater

Ter gelegenheid van de opening van het Fooddock twee bijzondere activiteiten bij TAMTAM.

If I Had A Hammer
1 persoons minivoorstelling van de Argentijnse poppenspeelster Ana Arensburg

Voor 1 euro zit u gegarandeerd op de eerste rij bij deze bijzonder miniatuurvoorstelling van de Argentijnse poppenspeelster Ana Arensburg. If I Had A Hammer is dan ook een voorstelling voor één kijker tegelijk in een “lambe-lambe” kijkdoostheatertje zoals die in Zuid Amerika populair zijn. De voorstelling duurt zo’n 2 minuten en neemt de kijker mee in de wereld van timmerman Hugo die in zijn atelier iets speciaals bouwt.

Doorlopend te zien op zondag 15 november van 12.00 tot 18.00 uur in de foyer van het TAMTAM werkplaatstheater in het Havenkwartier

Live objectmuziek improvisaties
De hele middag live objectmuziek improvisaties in de zaal van het werkplaatstheater. Objecten en instrumenten uit de uitgebreide collectie van TAMTAM worden live bespeeld en met elektronica bewerkt tot een soundcape die de hele middag zal duren. De improvisaties worden opgenomen om later te kunnen dienen voor nieuwe scenes en voorstellingen. U kunt even rustig gaan zitten luisteren kijken naar een videokunstwerk dat op de achtergrond beelden genereert.

Datum: 15 november 2015
Tijd: 12:00 - 18:00
Entree: gratis!
Locatie:

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda