Skip to Content

The Proof of the Pudding is in the Eating: Luca Favaro & Guusje Slagter

Beeldend kunstenaar Guusje Slagter (NL) en geluidskunstenaar Luca Favaro (IT) zijn samengebracht om een diner te ontwikkelen. Hun ontmoetingen, de locatie van het diner en hun eigen werk vormden hiervoor het vertrekpunt. Tijdens dit evenement nemen de twee kunstenaars je mee op een verrassend avondprogramma waarbij het eten, de manier waarop je eet en de omgeving allemaal deel uitmaken van de dinerervaring. Bereid je voor op een diner waarin geluid een grote rol speelt.

ALLE PRAKTISCHE INFORMATIE

– Neem je eigen kussen mee om op te zitten. Mocht zitten op een kussen op de grond fysiek niet mogelijk zijn voor je, dan zijn er stoelen beschikbaar.
– Neem je eigen bord mee.
– Tijdens het diner ben je verplicht oordopjes te dragen, deze worden door de organisatie verstrekt. Mocht je je eigen oordopjes willen meenemen, let er dan op dat dit volledig afsluitende oordopjes zijn, en geen oordopjes met filters voor concerten e.d.
– Door de aard van het diner kunnen mensen met verschillende dieetrestricties, zoals veganistisch of vegetarisch, gewoon mee-eten. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via areholland@gmail.com.
– Deelname aan het diner kost €13,75 per persoon. Klik hier om een plek te reserveren. Er zijn maximaal 26 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!
– Het diner vindt plaats op maandag 15 juli om 18:00 uur en wordt georganiseerd door De Perifeer bij Kunstenlab, ingang Noordzeestraat, Deventer.

LUCA FAVARO

Luca Favaro (Capiuz) is een geluidskunstenaar en componist uit Italië wiens werk geluid in al zijn vormen en gebruiksmogelijkheden verkent, van geluidsinstallaties tot DJ-sets en live improvisatie. Zijn kunst onderzoekt het gebruik van geluid als architectonisch en ruimtelijk element, met wortels in geluidsontwerp, clubmuziek en veldopnames.

GUUSJE SLAGTER

Guusje Slagter maakt multidisciplinaire werken waarin organische vormen in een samenwerking van kleur vaak de hoofdrol spelen. Zo maakt ze sprookjesachtige composities en maakt ze voor de toeschouwer een toegankelijke en zachte kleurrijke wereld. Het kleurgebruik van Slagter is gebaseerd op speelgoed uit haar kindertijd. Dit gebruikt Slagter samen met de vormen van de natuur als inspiratiebron.

The Proof of the Pudding is in the Eating

‘The Proof of the Pudding is in the Eating’ is een samenwerkingsproject van de Overijsselse kunstorganisaties Artist Residencies Enschede (ARE), Drawing Centre Diepenheim en De Perifeer, in het kader van platform Beeldende Kunst Overijssel (BKO). Tijdens dit project worden een Overijsselse kunstenaar en een internationale artist-in-residence van ARE aan elkaar gekoppeld. Gedurende het samenwerkingstraject bezoeken de twee kunstenaars de deelnemende instellingen en ontwikkelen zij samen een diner-ervaring, waarin de uitkomsten van de samenwerking worden gedeeld met publiek.

Datum: 15 juli 2024
Tijd: 18:00 - 22:00
Entree: €13,75 (bestel tickets)
Locatie: Kunstenlab
Website organisator

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda