Skip to Content

Tryout: Roestige Spijkers & Andere Helden

Een avond vol verrassende beelden, subtiele humor, muziek en video. Vorig jaar was de korte versie van Roestige Spijkers & Andere Helden een hit op Oerol (40 keer uitverkocht) en Noorderzon Groningen. Nu is TAMTAM bezig met het ontwikkelen van een lange versie van deze voorstelling die veel nieuwe scènes en acteurs bevat. Bijzonder animatietheater vol verrassende beelden, subtiele humor, muziek en video.

Tijdens de POP-up night op 10 maart speelt TAMTAM daarvan de eerste publieke try-out. Daarna wordt het publiek nog getrakteerd op een aantal klassieke en nieuwe shorts en losse nummers uit het TAMTAM repertoire in een nieuw jasje. Totaal een bijzonder programma van ruim een uur.

Roestige Spijkers & Andere Helden is een visueel gedicht dat je meeneemt naar een andere wereld. Een wereld van metamorfosen, waarin niets is wat het lijkt, en alles kan iets anders worden. Waardeloze vindsels, van straathoeken geplukt en uit de goot gered veranderen voor de ogen van het publiek in acteurs in een beeldende vertelling. Spelers schuiven een oud stuk karton onder een camera en aan de horizon verschijnt een berglandschap.

Datum: 10 maart 2015
Tijd: 20:00 - 22:00
Entree: € 7,50 inclusief koffie of thee
Locatie:

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda